ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ 2108328757, ΕΙΤΕ ΣΤΟ info@zapatinas.gr , ΕΙΤΕ ΣΤΑ SOCIAL.

 

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ, ΣΠΥΡΑΛ, ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ, ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ TURBOS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ DOWNPIPES.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 

ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΕΝΩ ΕΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΕΡΑ-ΒΕΝΖΙΝΗΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ UNIVERSAL ΦΙΛΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕ ΚΙΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

  1. ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.
  2. ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ.
  3. ΕΝΑΣ ΣΠΟΡ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ. ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΡΑΦΕΣ db ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ.
  4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.
loading