ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ

ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ (ΜΠΟΥΚΕΣ)

ΟΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ (ΜΠΟΥΚΕΣ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ. ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ. ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΠΟΡ).

ΟΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΙΖΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗΣ. ΟΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ (ΜΠΟΥΚΕΣ) ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ: ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΛΗΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΠΙΕΣΗΣ- ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ (db).

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΛΗΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ. ΟΜΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ -ΣΕ ΟΡΟΥΣ db- ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ (ΜΠΟΥΚΕΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΗΧΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.

 

ZAPATINAS RACING EXHAUSTS – ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟΛΗΞΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ: ΟΒΑΛ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΜΕ ΦΑΛΤΣΟ, ΔΙΠΛΕΣ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ, ΚΑΜΕΝΕΣ, ΤΙΤΑΝΙΟΥ, CARBON, DTM, ΔΙΠΛΕΣ DTM. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΣΠΟΡ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ: M PERFORMANCE, SCHNITZER, SLK, AMG ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΛΗΞΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ LOOK ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η GALLERY ΜΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΛΗΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΛΗΞΕΩΝ.

ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ (ΜΠΟΥΚΕΣ) ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

ΜΟΝΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ KAI ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ, ΟΒΑΛ, CARBON, ΤΙΤΑΝΙΟΥ) KAI ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ KAI ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

SPECIAL ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ KAI ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

#αποληξεις εξατμισεων, #αποληξεις, #μπουκες εξατμισης, #μπουκες

loading