ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΜΕΣO ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

 

 

Η “ZAPATINAS RACING” ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1976, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ.

 

Η “ZAPATINAS RACING” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙAΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

 

 

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1996, ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ: REMUS-SEBRING, TWISTER, HJS ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ - ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

  • 1440+ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ
  • 150+ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ
  • 43+ ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ: ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΑΣ; ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ: ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ. ΑΠΟ ΜΑΡΚΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ UNIVERSAL ΛΥΣΕΙΣ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΤΗ: ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ/ΚΕΡΑΜΙΚΟ). ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΗΧΟΥ: ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ  ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.

TUNING: ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. (TURBO-BACK, CAT-BACK, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ (ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ, ΕΙΔΟΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ) ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

#zapatinas, #zapatinas exhaust, #ζαπατινας εξατμισεις, #ζαπατινας, #zapatinas racing

loading