ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ (UNIVERSAL & BOLT-ON) ΤΗΣ ZAPATINAS RACING ΤΗΡΟΥΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

1. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ZAPATINAS RACING EXHAUSTS ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ INOX ΦΙΛΤΡΟ, ΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΣΥΡΜΑ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΝΟΧ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΗΡΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΗΧΟΥ.

2. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΗΧΟΥ

Ο CUSTOM ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ.

3. ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Η ZAPATINAS RACING ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ (UNIVERSAL & BOLT-ON) ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ. ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑΝΤΑΡΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ.

4. BOLT-ON EXHAUSTS

ΟΙ BOLT-ON ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: I) ΟΙ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟ. II) ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΕΝΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ.

ΤΕΛΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ.

ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΣΥΓΚΟΛΗΣΕΙΣ-ΚΟΨΙΜΑΤΑ).

ZAPATINAS RACING EXHAUSTS – ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ZAPATINAS RACING ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ. ΤΑ 44 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ. Η ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙAΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ UNIVERSAL ΚΑΙ BOLT-ON ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 252, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.

loading